Gravuri laser

Stampile la comanda

Stampile la comanda

Stampilele Trodat se pot confectiona rapid, in functie de numele firmei dumneavoastra si de dimensiunile dorite. Poate unul dintre cele mai vechi dispozitive de marcare, stampilele s-au perfectionat concomitent cu trecerea timpului, actualmente fiind valabile intr-o mare serie de forme si dimensiuni. Gravarea cu laser sta la baza obtinerii stampilelor, indiferent de suportul de fixare al acestora (lemn, plastic, metal).

Stampile pentru uz personal – includem aici stampile realizate pentru o serie de evenimente, comuniuni, nunti, confirmari. Se folosesc si pentru a mentine un stil retro pentru “intalnirile de clasa” sau pentru corespondenta de familie.

Stampile pentru cluburi – putem personaliza stampila cu logo-ul clubului dumneavoastra, alaturi de alte insertii florale sau texte frumos realizate. Prin aceasta, domeniul dumneavoastra de activitate devine mai serios, stampilele reprezentand ideea de unicitate, marcare, garantie.

Stampile pentru firme sau institutii – sunt foarte raspandite in sectorul comercial, fiind obligatorii in multe domenii de activitate.

Stampile la comanda – pe langa gravarea propriu-zisa a stampilelor (practic emblema care se transpune pe hartie) putem inscriptiona si suportul de fixare al acesteia indiferent daca este din lemn, plastic sau material metalic.

Stampilele se confectioneaza intr-un timp rapid fiind disponibile intr-o gama larga de modele si dimensiuni. Pentru informatii detaliate precum si pentru o cotatie de pret va rugam sa ne contactati.

stampile-la-comanda