Gravuri laser

Servicii gravura laser

Compania noastra asigura intreaga gama de servicii laser gravura, cat si decupare pe contur, taiere de precizie sau marcare industriala. Toate serviciile beneficiaza de calitate, rapiditate si un pret corect. Va prezentam cateva dintre cele mai frecvente servicii de gravura laser, asigurate de compania noastra.

Gravura cu laser

Prin acest serviciu se pot grava, inscriptiona sau marca diverse obiecte confectionate din majoritatea materialelor solide disponibile in prezent. Asiguram consultanta precum si calitate excelenta a lucrarii (detalii).

Fotogravura laser

Laserul poate fi folosit si la nivel de microni; pentru operatiile de fotogravura laser asiguram prelucrare in cele mai mici detalii cu ajutorul aparaturii moderne aflate in dotarea companiei noastre (detalii).

Decupare laser

Decupare laser pe contur cu o precizie incredibila. Formele obiectelor dumneavoastra prind viata, iar taierea materialelor se realizeaza cu pierdere minima de material si cu o rugozitate fina (detalii).

Semnalistica laser

Executam diferite tipuri de materiale pentru semnalistica, executate cu ajutorul laserului. Includem aici placute pentru hoteluri, cabinete de avocatura, notariate, pensiuni, cabinete dentare si nu numai (detalii).

Personalizari obiecte promotionale

Indiferent de canitate asiguram calitate! Oferim servicii de personalizare pentru intreaga gama de obiecte promotionale si publicitare executate din plastic, metal, sticla, lemn si nu numai (detalii).

Stampile la comanda

Indiferent ca doriti o stampila Trodat pentru compania dumneavoastra sau sunteti in cautarea unor stampile la comanda, va oferim calitate, rapiditate si un pret fara concurenta (detalii).