Gravuri laser

Semnalistica laser

Semnalistica laser

Pentru mediul business oferim o serie de elemente ce pot fi personalizate dupa necesitatile dumneavoastra! Clientii dumneavoastra va vor identifica mai usor iar elementele gravate vor fi foarte elegante si in pas cu trendul actual (la nivel de font, asezare, elemente vizuale, logo).

Placute gravate pentru usi – sunt recomandate pentru identificarea rapida a incaperii. Pot fi realizate atat prin gravare laser simpla (pe lemn, plexiglas sau plastic) cat si prin combinatia cu alte elemente ce dau culoare (autocolant, vopsire). Folosind o tehnica de ultima generatie, ce asigura o precizie mare a lucrarii, asiguram o calitate superioara si un pret corect.

Placute pentru obiective – acestea se monteaza de obicei la intrarea in cladirea dumneavoastra de birouri si au ca scop localizarea companiei in acel spatiu. Este important ca un vizitator nou, potential client sau pur si simplu un partener sa va indetifice rapid pozitionarea. Placutele sunt gravate laser iar variantele de dimensiuni si forme difera in functie de specificatiile dumneavoastra.

Indicatoare pentru orientare – sunt folosite in special in cladirile de birouri si pot avea pe langa inscriptii standard (exemplu “spatiu de fumat”, “toaleta”, sageti) si elemente particularizate (sigla companiei, texte bilingve, elemente grafice).

Montajul acestor elemente de semnalistica se poate face direct pe suport sau prin intermediul unor distantiere.

Pentru mai multe informatii despre obiectele de semnalistica laser realizate va rugam sa ne contactati. Va vom informa cu privire la cea mai buna varianta pentru lucrarea dumneavoastra!

semnalizare-laser