Gravuri laser

Personalizari promotionale

Personalizari promotionale

Cu ajutorul tehnologiei laser putem inscriptiona intreaga gama de obiecte promotionale sau cadouri pentru firme. Se pot grava atat detalii grafice, elemente vizuale, imagini, logo-uri sau forme combinate. Calitatea laser ofera posibilitatea unor lucrari in cele mai mici detalii, intr-un termen foarte scurt si fara a deteriora obiectul ce urmeaza a fi marcat. Este timpul sa va surprindeti placut partenerii, oferindu-le cadouri personalizate din partea dumneavoastra!

Enumeram cateva dintre cele mai uzuale tipuri de activitati din domeniul personalizarilor de obiecte promotionale folosind tehnologia laser:

– inscriptionarea stick-urilor de memorie, a pixurilor metalice (gravare), brichetelor si brelocurilor;

– personalizarea sticlelor de bauturi, paharelor sau sticlutelor de parfum;

– personalizari telefoane mobile (cele care au carcasa metalica de exemplu), tablete, laptop-uri;

– personalizare miniaturi si machete de produse pe care le comercializati (exemplu miniaturi auto, miniaturi case pentru agentii imobiliare).

Domeniul personalizarilor de obiecte promotionale este foarte vast, noi oferindu-va doar cateva exemple de lucrari efectuate. Daca sunteti indecis, va oferim cateva sabloane pentru a va face o idee asupra gradului de personalizare/textelor ce urmeaza a fi imprimate.

Pentru detalii suplimentare si informatii referitoare la preturi va rugam sa ne contactati. Realizam atat productie de serie mica si medie (pentru uz individual) cat si serii mari de obiecte personalizate (pentru companii sau institutii).

personalizari-promotionale-laser