Gravuri laser

Gravura textil si piele

Gravura textil si piele

Materialul textil este relativ nou introdus ca baza pentru gravura laser. Obiectele vestimentare astfel obtinute se adreseaza celor care vor “ceva unic”, personalizat cu elemente din viata lor. Prelucrarea si imprimarea cu ajutorul laserului se face si pentru echipamentele sportive (se inscriptioneaza echipa de exemplu), pentru blugi sau haine groase. Practic se obtin in numai cateva secunde obiecte personalizate unice.

Gravura laser pe textil este foarte intalnita si in cazul materialelor publicitare (steaguri, mini-bannere etc), putand prinde contur dupa forma logo-ului companiei, textelor alese sau chiar a imaginilor superbe.

Gravura pe piele tabacita ofera o alta dimensiune pentru vestimentatia eleganta, iar imaginatia dumneavoastra este pusa in evidenta. Se pot grava genti de piele, portofele, mingii sau curele. Toate acestea pot incorpora texte, logo-uri sau imagini.

Gravura textil – daca doriti sa oferiti cadou unui prieten o pereche de blugi gravata cu chipul sau, daca aveti o companie si doriti realizarea unor materiale textile pentru parteneri sau orice alta forma de exprimare va rugam sa ne contactati.

Va vom oferi o varianta optima pentru necesitatea dumneavoastra, la un pret rezonabil.

gravura textil