Gravuri laser

Gravura sticla si ceramice

Gravura sticla si ceramice

Gravura pe sticla sau material ceramic transforma simple pahare sau sticle in opere de arta, ce pot fi oferite cadou celor dragi sau colaboratorilor. Datorita proprietatilor sticlei, sub actiunea laserului poate fi modelata in diverse forme si simboluri. Inscriptionarea pe sticla are loc fara contactul propriu-zis (dintre capul laser si material), astfel rezultand suprafete fine si aproape perfecte.

Cele mai frecvente actiuni de gravura laser sunt: gravura pe pahare si sticle, gravura pe oglinda si marcarea acesteia, pandantive, placute gravate, mini-tablouri realizate integral din sticla, gravura pe blocuri de sticla.

Gravura sticla – in functie de necesitatile dumneavoastra realiza atat productie unicat cat si pentru serii mari de produse.

Gravura ceramice – procedeul este similar si in cazul gravurii pe material ceramic, suprafetele avand aceleasi proprietati ca si in cazul sticlei.

Chiar si cele mai sofisticate fotografii pot fi gravate, iar calitatea lucrarii este excelenta (se lucreaza la nivel microscopic). Taierea sticlei cu laserul nu este posibila datorita suprafetei reflectorizante.

Pentru informatii complete referitoare la produsele noastre si modul de lucru va rugam sa ne contactati. Va vom oferi un super pret si un timp rapid de executie.

gravura sticla