Gravuri laser

Gravura plastic

Gravura plastic

Avand la baza un polimer chimic, materialul plastic (denumit generic) poate fi de mai multe variante, dintre care cele mai uzuale sunt plexiglass, abs sau pvc. Acest material este foarte des raspandit si sta la baza majoritatii obiectelor promotionale cu posibilitati de personalizare. Decuparea laser pe contur alaturi de gravarea propriu-zisa ofera posibilitatea obtinerii unor produse foarte atractive.

Gravura plastic – ca si lucrari executate pana in prezent mentionam: gravarea brelocurilor si pixurilor, realizarea trofeelor si plachetelor, semnalistica interioara si exterioara, etichete dure pentru produse, personalizari diverse. Precizia de excutie a lucrarilor este micrometrica iar suprafetele rezultate sunt foarte fine si placute la atingere. De remarcat faptul ca in procesul de gravare laser nu exista un contact propriu-zis intre capul de lucru si material, implicit nu pot exista deteriorari ulterioare.

Putem realiza si productie de serie mare (pentru firme) fara a face rabat de la calitate. Pentru detalii suplimentare precum si pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati. Va vom oferi un pret atractiv si un timp redus al lucrarii.

gravura-plastic