Gravuri laser

Gravura pe hartie si carton

Gravura pe hartie si carton

Gravura pe hartie si carton permite obtinerea unor produse interesante si foarte usor de adaptat pentru diverse actiuni de marketing. Putem prelucra prin gravare laser ambalaje de carton, invitatii la diverse evenimente, carti de vizita 3D, elemente autocolante, coperti etc. Formele precise sunt date de procedeul de prelucrare laser, iar gravurile si insertiile se fac in cele mai mici detalii. Putem realiza in cel mai scurt timp mii de modele, avand o viteza mare si o productivitate excelenta.

Gravura hartie – prelucrarea hartiei si cartonului se face la nivel micrometric iar suprafetele rezultate sunt foarte fine. Taierea cu laser este la ora actuala cea mai precisa metoda de prelucrare, mai ales prin faptul ca nu are loc un contact fizic efectiv. Cu ajutorului unui software specializat se obtine o buna gestiune a materialului rezultand deseuri minime.

Gravura carton – punem in practica orice idee, indiferent de numarul de bucati ce trebuie executate! Realizam carduri, pliante gravate, invitatii la nunta sau la diverse evenimente, ambalaje personalizate sau cutii de cadouri, meniuri de restaurante. Pentru productia de sere mare acordam discount-uri semnificative si un timp mic de executie.

Pentru informatii suplimentare referitoare la gravura pe hartie si carton va rugam sa ne contactati. Va vom oferi o solutie personalizata si rapid de executat.

gravura-carton