Gravuri laser

Gravura metal

Gravura metal

Chimia ne invata ca 80% din elementele chimice sunt metale. Unele metale prin procedee specifice devin aliaje. Gravura pe metal se poate aplica la toate aceste tipuri de elemente, rezultand adevarate opere de arta!

Daca optati pentru a face un cadou special prietenului sau colaboratorilor puteti obtine efectul de “WOW” apeland la gravura laser. Datorita tehnologiei moderne aceasta permite obtinerea unor suprafete foarte precise, netede si fine. Fie ca vorbim de decupare, gravare sau fotogravura, putem acoperi intreaga gama de astfel de componente. De la trofee, medalii, obiecte promotionale, marcaj industrial, ornamente sau orice alta bucata de material ce “poate prinde viata”, asiguram precizie de micron, rapiditate si un super-produs.

Gravura metal – oferta noastra include gravura laser pe machete (auto, case, moto), fotogravura (portrete in metal sau peisaje) sau activitati complexe. Aveti propria idee? Noi va putem materializa visul.

Tot in categoria gravurilor pe metal intra si obtinerea placutelor de semnalistica (de exemplu placuta ce se monteaza pe cabinetul unui doctor), placilor comemorative (de diverse dimensiuni), inscriptionarea carcaselor de telefoane sau tablete.

Acoperim intreaga gama de metale si aliaje dure, prin prelucrare obtinand un strat subtire si foarte bine conturat.

Pentru mediul industrial asiguram gravare de serie, marcare industriala, sau decupare. Pentru informatii detaliate despre activitatea de gravare pe metal va rugam sa ne contactati. Va vom oferi suport tehnic, calitate si cu siguranta un pret atractiv.

gravare-metal