Gravuri laser

Gravura marmura si granit

Gravura marmura si granit

Gravura pe marmura si granit este folosita in special in personalizarea monumentelor funerare, trofeelor si plachetelor comemorative. Datorita proprietatilor laser materialul de prelucrat ramane cu o suprafata foarte fina, respectandu-se in totalitate comanda data de software pe baza desenului dumneavoastra.

Pe majoritatea tipurilor de marmura se poate insera gravura fotografica la o rezolutie corespunzatoare obtinandu-se un efect trideimensional foarte impresionant. Practic imaginile “prind viata” fiind foarte bine realizate cu ajutorul aparatului de gravat. Datorita proprietatilor tipurilor de marmura se recomanda ca aceasta (dupa gravare) sa se foloseasca pe parti frontale si nu pentru pardoseli sau zone cu trafic intens. Daca se respecta aceste conditii produsul rezista in timp chiar si sute de ani.

Puteti personaliza in totalitate chipul persoanei dragi perdute, omagiul adus fiind unul rezistent in timp. De obicei pentru gravarea monumentelor funerare trebuie specificata forma placutei, mesajul ce trebuie prelucrat, culoarea, fotografia precum si alte elemente grafice – daca este cazul.

Atat gravura cat si materialul de baza sunt rezistente la diferentele de temperatura (iarna-vara), radiatiile solare sau la vant. Sunt proiectate sa reziste in timp.

Pentru mai multe informatii referitoare la gravura pe marmura si granit si la fotogravura pentru monumente funerare va rugam sa ne contactati.

gravare laser marmura