Gravuri laser

Gravura lemn

Gravura lemn

Lemnul este o sursa regenerabila de material fiind folosit pe cale larga in industria de publicitate sau in domenii precum marketingul. Fiecare esenta de lemn are trasaturi particularizate, culoare specifica si textura unica. Prin lustruirea lui se pot obtine suprafete foarte fine si corpuri de diferite dimensiuni si forme.

Gravarea laser pe lemn permite obtinerea unor elemente foarte elegante, cu suprafete prelucrate la nivel de micron, fara bavuri sau margini netede. Imaginatia nu are limite cand ne referim la folosirea lemnului in publicitate! Se pot obtine plachete, brelocuri (mai ales pentru hoteluri din zonele montane), ustensile de uz casnic (personalizate), instrumente de scris (creioane) sau cutii pentru oferit cadou. Puteti oferi partenerilor dumneavoastra machete gravate, jucarii sau obiecte de scris. In industria alimentara gravarea laser pe lemn poate conduce la obtinerea de manere personalizate cu logo-ul companiei dumneavoastra.

Modelul ce urmeaza a fi gravat pe lemn se va realiza la scara vectoriala, acesta putand fi atat element grafic (poza, portret, desen) cat si text (logo, adresa de internet, numele companiei). Putem executa lucrari de gravura laser pe lemn lacuit sau natural rezultand elemente tridimensionale sau fonturi de text atipice.

O atentie deosebita o acordam brelocurilor si elementelor de semnalistica din industria hoteliera (mai ales in zonele montane). Acestea au un mare impact asupra clientilor, avand rol dublu (de protectie a cheilor pentru a nu se pierde, si rol de reclama & estestic).

Prin taierea cu laser se pot confectiona si componente pentru arhitectura, elemenle de puzzle, cutii sau carcase pentru diverse obiecte retro.

Gravura lemn – formele si variantele de gravura pe lemn sunt multiple. Va rugam sa ne contactati pentru a va oferi detalii suplimentare despre variantele de modele ce pot fi personalizate de catre compania noastra! Va vom oferi un pret corect si un timp de lucru foarte scurt.

gravare-laser-lemn