Gravuri laser

Gravura laser

Executam intreaga gama de operatii de gravare laser pe majoritatea tipurilor de materiale ce suporta aceste prelucrari. Asiguram rapiditate in executatea lucrarilor, calitate (operam pe masini moderne, dotate cu tehnologie de ultima generatie) si un pret corect.

Mai jos enumeram tipurile de materiale pe care se poate realiza gravura laser in cadrul companiei noastre:

Gravura laser pe lemn

Este foarte raspandita mai ales in cazul obtinerii obiectelor promotionale sau de publicitate, fiind foarte apreciata de majoritatea clientilor companiei noastre (detalii).

Gravura laser pe metal

Se preteaza in cazul materialelor promotionale, marcarii industriale sau fotogravurii pe diverse obiecte metalice. Obiectele rezultate au o calitate exceptionala, suprafetele prelucrate fiind excelent realizate (detalii).

Gravura laser pe hartie & carton

Foarte rasandita in cazul obiectelor promotionale, ambalajelor de carton, invitatiilor, machetelor pentru arhitectura, gravura pe hartie si carton permite atat decupare cat si gravare propriu-zisa (detalii).

Gravura laser pe plastic

In functie de grosime se pot obtine o serie de forme si dimensiuni prelucrate. Procedeul este foarte raspandit, avand o calitate excelenta a prelucrarii si o viteza mare de decupare (detalii).

Gravura laser pe textil si piele

Se pot prelucra o serie de obiecte vestimentare sau publicitare, rezultand adevarate opere de arta. Calitate exceptionala, diverse modele si tipuri de materiale, pret redus (detalii).

Gravura laser sticla si materiale ceramice

Procedeul de gravura laser pe sticla ofera posibilitatea obtinerii unor obiecte personalizate superbe, ca de exemplu pahare gravate, sticle si alte obiecte ceramice atent prelucrate (detalii).

Gravura laser marmura si granit

Folosita cel mai adesea in obtinerea monumentelor funerare personalizate, procedeul de gravura laser pe marmura si granit permite obtinerea de fotogravuri de o calitate exceptionala (detalii).

Pe langa aceste materiale de baza putem executa operatii de gravura laser si pe alte baze, in functie de necesitatile dumneavoastra. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.