Gravuri laser

Fotogravura laser

Fotogravura laser

Fotogravura laser se remarca printr-o calitate excelenta a detaliilor ce pot fi gravate. Datorita rezolutiei mari de operare a echipamentelor laser se pot inscriptiona pe diverse materiale fotografii reale. Acest procedeu este folosit pentru personalizarea obiectelor promotionale, inscriptionarea monumentelor funerare sau cadouri business. Fotogravura laser functioneaza pe baza diferentelor de contrast ce urmeaza a se inscriptiona (in cazul portretelor).

Surprindeti-va colaboratorii cu cadouri personalizate! Oferta noastra include pe langa inscriptionarile traditionale pe plexiglass sau sticla si materiale precum lemn, metale sau piele. Elementele gravate prin procedeul de fotogravura laser pot fi atat imagini cat si texte sau forme vectoriale. Initial are loc o prelucrare computerizata a imaginii ce urmeaza a fi gravata pentru a evidentia diferentele de contrast, ulterior avand loc prelucrarea propriu-zisa.

Varietatea de materiale, finisaje precum si calitatea produselor obtinute garanteaza o reclama durabila ce va lasa o impresie placuta clientilor sau colaboratorilor dumneavoastra.

In cazul fotogravurii laser pentru monumente funerare (placaj granit, marmura etc) asiguram mai multe variante de texte si fonturi (exemplu litere scrise de tipar, litere scrise de mana, litere in relief, litere cu umbrire, suprapuneri), imagini cu chipuri sau portrete, elemente specifice si obiecte suplimentare.

Pentru mai multe detalii privind fotogravura laser, precum si pentru oferte de pret personalizate va rugam sa ne contactati. Va vom oferi un excelent raport calitate-pret si o executare atenta si minutioasa a lucrarii dumneavoastra!

fotogravura-cu-laser