Gravuri laser

Despre noi

Asiguram servicii de inalta clasa in domeniul gravurilor laser si activitatilor conexe. Asiguram calitate indiferent de tipul lucrarii, materialele alese sau de numarul reperelor ce trebuie executate, atat prin prisma angajatilor cat si a aparaturii foarte performante aflate in exploatarea noastra.

Dorim sa executam un produs finit de exceptie, cu un consum minim de material si intr-un timp rezonabil pentru dumneavoastra. Costurile practicate de compania noastra se regasesc in calitate si mai ales in seriozitatea intregului proces. Incercam sa acoperim intreaga gama de servicii gravura laser si derivatele acestora.

Executam lucrari de tipul: 

– gravura laser si fotogravura computerizata laser;

– decupare pe contur, taiere laser si prelucrare pentru majoritatea tipurilor de materiale;

– semnalistica laser si personalizari obiecte promotionale / publicitare;

– stampile la comanda (atat Trodat cat si stampile unicat).

Acoperim o serie de materiale de baza (pe care se pot face prelucrari laser) precum: lemn, metal, hartie, carton, plastic, materiale textile, piele (naturala si artificiala), sticla, marmura, granit, ceramice. In plus, in afara de aceste materiale oferim suport si pentru alte tipuri de baze, la cererea clientului.

Pentru a solicita o oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati. Vom alege impreuna cu dumneavoastra solutia optima la un pret corect.

Va multumim pentru vizita pe website-ul nostru!

Speram intr-o viitoare colaborare,

cu stima,

echipa GRAVURILASER.RO