Gravuri laser

Decupare laser

Decupare laser

Asiguram servicii de decupare laser pentru intreaga gama de materiale specifice precum: plexiglass, materiale plastice, piele, carton si hartie, lemn, materiale metalice, sticla, marmura si granit, precum si materiale ceramice. Decuparea este realizata folosind tehnica de ultima generatie, suprafetele rezultate fiind de o calitate excelenta, nemaifiind necesara o prelucrare mecanica ulterioara. La decuparea materialelor acrilice (adica materiale avand ca baza plexiglass) muchiile obtinute au o rugozitate excelenta, similara suprafetelor lustruite!

Decuparea laser este cu siguranta cea mai moderna si precisa metoda de decupare, putandu-se obtine forme complexe reproducandu-se detalii fine, fara a face risipa de material.

Pana ca tehnologia laser sa fie utilizata si in acest domeniu, posibilitatea obtinerii decupajelor complexe era foarte greu de obtinut, mai ales daca vorbim de dimensiuni mici si materiale dure (exemplu metal, sticla). Dupa aparitia acestei tehnologii prelucrarea acestor materiale a devenit foarte precisa, cu pierderi minime de material si cu o viteza de lucru incredibil de mare.

Decuparea laser poate fi facuta atat pe materiale promotionale, speciale pentru mediul de afaceri sau chiar pe articole din viata de zi cu zi. Puteti utiliza serviciile noastre pentru a obtine cele mai diverse forme si varietati de decupaje, punand in evidenta creativitatea fiecaruia!

Pentru mai multe informatii referitoare la serviciul de decupare laser pe contur va rugam sa ne contactati.

decupare-cu-laser